20.02.2012

Cititori cu voluptate - Simo

O colecție de împrejurări mi-a adus-o pe Simo din prea virtual în real. Așa am descoperit încă o lipsă a virtualului: nu te lasă să vezi cât de grozav este un om. În plus, nici nu-ți permite să te gândești că spontaneitatea se prelungește în spatele internetului și-n față. Față în față. Noroc c-avem o viață departe de taste.
 
  1. Misiunea ta în lume.
Dacă aș avea variante de răspuns a), b), c), aș alege c) - unde c) de cele mai multe ori e nu știu, atunci când nu e nu știu încă. Ar mai putea fi nu m-am decis, dar nu-mi place.
În mod sigur nu e de a schimba lumea. Sau de a salva vreo planetă.
Știu că am mișcat oameni, locuri, lucruri pe care le-am atins..mă feresc să zic schimbat, pentru că nu vreau, nu-mi place să schimb. Vreau doar să găsesc rețeta perfectă pentru ingredientele date.

  1. Viaţa. Metaforă sau p cuvinte – definiţie
Viața e o călătorie. Un fel de ocolul pamântului fără bilet și cu destinație neașteptată.
Când nu e planificată în detaliu și bagajele-s făcute-n grabă te mai rătăcești, poți trece de mai multe ori prin acelasi loc, dar oricum ar fi, în mod neașteptat ajungi acolo unde nu te aștepți.

  1. Ce combustibil foloseşte motorul tău intern? Cum porneşte iarna/vara? Accesorii ale maşinii?
Motorul...se alimentează din instinct și pornește pe bază de emoții, atât iarna cât și vara. Accesoriile au venit la pachet și nu pot fi înlocuite în caz de avarie/ revizie:).

  1. Persoană care te inspiră să trăieşti/să acţionezi/să zici.
Sunt oameni care însoțesc și marchează momente. Oameni de la care mă inspir, pe care îi inspir, respir.
Pentru oricare dintre cele trei „să” cât și pentru toate adunate, inspirația vine din ceea ce simt în, dar și printre momente.

  1. România. 5 aspecte de negăsit altundeva.
România e locul de unde nu mi-am dorit vreodată să plec altfel decât în scurte călătorii în scop de curiozitate, cu mijloacele la îndemână la timpul dat. Și acum că am mărturisit, am inclus aici cele 5 aspecte, așa ca-n “Micul prinț” - desenează-mi o oaie...aici e oaia ta...:)

  1. Liniştea. Metaforă sau p cuvinte – definiţie.
Perfectă spre mai mult ca perfectă :), liniștea e oarecum fițoasă. Nu se deplasează către tine, trebuie să o cauți, să o recunoști și mai ales să o gasești.

  1. Care a fost rezultatul pentru care ai muncit cel mai mult până acum? Context.
Uneori se leagă lucrurile, alteori se leagă întrebările.
Încă muncesc la asta, deci nu am rezultatul. Revin updated, promit :).

Îți mulțumesc, Simo. Pentru încredere și încurajări, pentru că ești aici, ai fost acolo la un episod din redescoperirea frumuseții și continui să fii;-)

9 comentarii:

  1. Nu pot sa ma hotarasc la a marturisi ce imi place mai mult. Stilul sau continutul afirmatiilor acestora de o frumoasa sobrietate, lipsite de exagerari si prisosuri! Felicitari, Simo!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum eu pe-aici mai mult citesc :P, rămâne ca voi să scrieți. Însă ca orice om normal fie și doar în nebunia lui , fac și eu reacție la vorbe frumoase.
    Deci vă mulțumesc!
    Iulia, e o situație care permite fără probleme și un pic, mulțumesc la mulțumesc :)
    La Fee, cât timp nu știi ce-ți place mai mult înseamnă că-ți plac ambele, deci măcar în ceea ce mă privește, poți rămâne indecisă ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Și zâmbești mulțumit că nu ești singurul :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai e un motiv de zambareala, cel putin unul:)

    RăspundețiȘtergere
  5. mă gândeam la liniște. cum ar fi să suspendăm cuvintele, să ne înțelegem sau să nu ne înțelegem numai prin gesturi, priviri și respirații. Mulțumesc pentru idee, o voi proba:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Linistea are doua valente pentru mine. E linistea fara cuvinte, cea pe care o incerc la altitudini mari, inclusiv mintale, cea naturala, batuta de vant si apoi e linistea celui care nu e nelinistit, care n-are framantari mari, care se poate bucura in liniste de ceea ce are. Amandoua sunt de cautat, gustat, bucurat, evaluat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Scumpa si voluptoasa Iulia! Sa ai parte de exact primavara ce ti-o doresti, una cat mai ferita de suparari, plina de incantare, bucurii si duiosie. Te sarut cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa-ti vina primavara, Irina! Multumesc in acelasi stil:) >:D<

    RăspundețiȘtergere

Ai o părere şi-ai vrea s-o expui

Powered by BannerFans.com

Până acum au fost pe aici