Ce e cu voluptatea?

Cine sunt eu? Dar tu cine eşti? Cine suntem? Încercăm să ne gasim calea printre firele destinului...şi eu.
Sunt turistă, mereu călătoare, mereu în viteză, schimbând peisajele. Colecţionez bilete şi vederi mintale. Uneori le fotografiez pe cele oportune, alteori le înrămez doar.
Ador liniştea muntelui şi zgomotul mării.
Zodia cameleonului. Nu mă plictisesc în drumul spre cel mai înalt punct.
Sunt o piersică şi imi asum metafora.
Sunt culori, arome, apă, aer, foc, geometrie şi mă bucur să gust VOLUPTATEA călătoriei. Tu nu?

3 comentarii:

 1. Miss Georgescu, v-ati sters contul pe FB? Amelia

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna ziua,

  Fac parte din echipa BlogTAG.ro si pentru ca am citit cu mare placere blogul dumneavoastra Atenţia şi luciditatea nu omoară voluptatea reală, doresc sa va prezint proiectul nostru cu speranta ca vi se va parea interesant si veti dori sa fiti alaturi de noi.
  BlogTAG se adreseaza tuturor persoanelor care detin un blog si sunt activi pe acesta, pentru a-i ajuta sa faca parte din comunitatea de bloggeri care au aceleasi interese ca ei, si ofera concursuri si campanii cu premii in bani si produse foarte atractive. Incercam sa selectam intotdeauna numai concursurile si campaniile care prezinta interes pentru dumneavoastra, care se potrivesc cu tema blogului dumneavoastra.

  Cine suntem?
  O echipa de oameni tineri si ambitiosi, cu dorinta de a dezvolta o comunitate stransa in blogosfera. Organizam concursuri si campanii de adevertoriale care sa sustina blogurile romanesti si sa le ofere mereu provocari noi celor care au pasiunea scrisului.
  Incercam sa atragem bugetele companiilor care doresc sa fie promovate prin concursuri si campanii de advertoriale in zona de blogging, astfel incat pasiunea de a scrie articole pe blogul dumneavoastra sa fie si recompensata in bani si premii consistente.

  Cont pe BlogTAG.ro?
  De ce nu? Noi va asiguram tot suportul pentru a va crea cont, suntem deschisi la orice intrebare, propunere sau discutie. Plus ca in acest mod va putem tine la curent cu noutatile BlogTAG.ro, campaniile si concursurile noastre.
  Pe BlogTAG gasiti usor si rapid concursurile si campaniile care sunt in desfasurare, sfaturi si lucruri utile care sa va ajute in imbunatatirea vizibilitatii blogului dumneavoastra.

  Concurs TargulCartii.ro
  In aceasta perioada este activ concursul sponsorizat de TargulCartii.ro, librarie si anticariat online. Va puteti inscrie cu un articol care sa respecte cateva cerinte, iar echipa de la TargulCartii.ro ofera premiu pentru primul clasat o tableta!

  Concurs BlogTAG.ro
  Pana la 1 iulie va puteti inscrie in concursul organizat chiar de BlogTAG.ro pentru promovarea platformei de advertoriale si a comunitatii. Premiile sunt foarte atractive, aflati mai multe pe site.

  Campania LibrarieUniversala.ro
  Pana duminica, 1 iunie, LibrarieUniversala.ro ii invita pe toti bloggerii pasionati de literatura si carti sa participe la campania de advertoriale. Primii 10 care se inscriu beneficiaza de sponsorizarea oferita de LibrarieUniversala pentru articolele scrise.

  Va astept cu drag sa va alaturati comunitatii de pe BlogTAG.ro si sa participati la concursurile si campaniile noastre!

  Alexandra Margarit
  --
  Echipa BlogTAG.ro
  http://www.blogtag.ro/
  blogtag.ro@gmail.com
  https://www.facebook.com/BlogTag.ro

  RăspundețiȘtergere

Ai o părere şi-ai vrea s-o expui

Până acum au fost pe aici