24.10.2009

Sum(mer) up II

...regasind lucruri de mentionat la postul anterior:

- unora nu trebuie sa le dai ura pentru a-ti raspunde cu ura. Asa e felul lor. Dimpotriva, tu te poti comporta frumos, amical, ajutandu-i chiar in activitatile lor. In schimb, ei iti ofera barfe neintemeiate, comentarii rautacioase, comparatii cu oameni cu care nu ai nimic in comun si toate in fata altora, fara sa aiba curajul pe care-l pretind de-a da cartile pe fata. Bineinteles, aceastea laolalta ambalate in zambete false si incercari de amablitiate fortata. NEOAMENI!

- pe unii asa-zisa "iubire"(asta pt ca eu as denumi-o altfel: obsesie, boala) ii transforma la modul ca isi pierd tot ce aveau mai viu: energia, vlaga, viata. Devin papusi, merg in directia vantului, pierd capacitatea de a gandi, nu mai cunosc oamenii din trecut decat cand nu le e "iubirea" prin preajma ca sa uite complet apoi de unde si cu cine au venit. Si asta nu dureaza o luna-doua...

- nu putem sa suflam norii de pe cer, dar intotdeauna ne e la indemana sa ne alimentam cu lumina si caldura de la soarele dinauntrul nostru;)

Keep smiling! or ...start smiling!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai o părere şi-ai vrea s-o expui

Powered by BannerFans.com

Până acum au fost pe aici