05.11.2014

Există simplitate



Există perioade când primești ceea ce aveai nevoie, deși  nu conștientizai exact ce-ți lipsește.
Există zile când găleți cu oxigen ți se aruncă în față fără să poți prevedea, tocmai când te sufocai cu propria viață.
Există weekenduri care îți dau înapoi seva vieții doar pentru că ai putut îmbrățișa cel mai semeț mesteacăn. Pentru o vreme ai ieșit din corpul tău acolo, pluteai într-un văzduh parfumat de aroma cojii lui albe, printre foșnetul specific de frunze. Prin liniște. Ai stat așa preț de câteva minute umane, dar ani de lumină sufletească.
Există zile de toamnă când apar curcubee, deși prognozele sunt pesimiste, zile când soarele știe încă a încălzi și cețurile apar doar ca să facă fotografiile mintale mai reușite.
Există locuri în care realizezi că vârsta nu se măsoară în ani, ci în momente. MOMENTELE. Abia atunci descoperi nu c-ai fi bătrân sau tânăr, ci doar fabulos de bogat.
Există seri în care ai siguranța de a sta pe scaunul din dreapta și dobândești seninătatea celui care știe că, deși parțial pentru tine, altcineva apasă pe accelerație și te duce undeva. Atunci nu poți decât să taci pentru a nu da de gol dansul sufletului.
Există zile când te întorci la lucrurile simple și le poți conștientiza valoarea. Noroc că ai oameni în jur care să-ți ofere măsura simplității, bucuria senzațiilor și înțelegerea de dincolo de cuvinte.
I love the way the simple things just are.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai o părere şi-ai vrea s-o expui

Powered by BannerFans.com

Până acum au fost pe aici