22.07.2009

"Summer's calling my name, let's make again a new revolution"


Trece vara cu viteza luminii ce ne binecuvanteaza zilnic vietile ametite. In dorinta de evadare, vreau sa profit macar de weekend-uri, asa ca...desi nu sunt fan(ci dimpotriva) litoralul romanesc, vineri am plecat intr-acolo cu sperante de mai bine fata de ceea ce stiam. Buuuun, 5 fete(una cu alta destinatie, dar trebuia amintita), o masina alba, buna-voie, caldura, energie si in final marea, imensa mare...
Sambata dimineata trezit la 6 dupa o noapte semi-dormita (niste aparitii neasteptate m-au determinat sa ma trezesc des:) pentru o alergare pe plaja. Aceleasi personaje dubioase care mergeau spre somn, aceeasi oameni care se trezisera sa vada rasaritul si, bonus, o domnisoara revoltata pe ocupatia mea: "Tu ce ai, fată, de alergi la ora asta?". Nu comentez nimic de aspectul plajei si de diferitele bunuri mobile corporale de pe ea pentru ca stiti si voi cum e;) si inca situatia se agraveaza pe parcursul zilei... În fine, am reusit sa ma imbăt cu mirosul sarat-amarui, sa vad intinderea albastra si sa admir lupta ei de a cuceri din ce in ce mai mult uscat. Niciodata nu-si incape in piele. E o lectie in marea asta nervoasa ce persevereaza spre noi neobosita.
Ziua plajă, încercare de baie in mare (nereusita:)din nou rasete, fun, de data asta impreuna cu prezentele aparute din seninul noptii, chilling time, etc.

Iar seara a fost momentul forte, sau momentele: Liberty Parade 2009:) Nu a fost intentia noastra cand am plecat, dar, fiind acolo...Normal, aglomeratie mare la iesirea din statiuni, dar a meritat asteptarea. Oricum si in masina simteam cu totii putin vibe:)mai ales noi, cele 4 vibe girls, pe canapeaua din spate.
Partea urata si un minus pentru organizarea misogina. Inghesuiala maxima la intrari, iar cand ajungem in fata intelegem ca fetelor nu le este permisa intrarea prin acel punct, exista intrare separata:)) Culmea, chiar langa, dar ocolul de facut peste haos era semnificativ. Natural, nu aveam cum sa stim pentru ca nu scria nicaieri. Iar amabilitatea bodyguarzilor care ne impingeau era extrema. Si marea de oameni ne inghitea putin cate putin, ne calca in si pe picioare si se catara pe garduri cu dexteritate de maimuta si dorinte distructive. Putin sifonate am ajuns in incinta (plaja inconjurata de garduri, nu va faceti iluzii). Norocul a venit odata cu aparitiile mentionate mai sus (nu dam nume, sunt V.I.P.-uri:)) si, implicit, cu un loc privilegiat unde se putea dansa fara nisip in sandale si fara sa ne respiram reciproc in ceafa. Multumiri in acest sens:) A fost superb, desi nu sunt convinsa ca aceasta este cuvantul de mentionat. Deci, muzica faina (parerea mea, stiti cum e cu gusturile) exceptand exagerari minimale, lasere geniale (si verzi:) care bateau pana la orizont unindu-se cu marea din spate revoltata de neglijenta noastra, un cer senin privindu-ne curios, racoare placuta, energia celor 60.000, oameni normali in jur, dans, dans si iar vibe dance. F-A-B-U-L-O-S!!! Si a durat cateva ore bune... aproape sa ajungem la o zi nedormita 24 h.

Duminica putina plaja, putina baie si iar un moment remarcabil cand a inceput ploaia in timp ce ne balaceam in apa limpede a unei piscine, evident;) Senzatie placuta initial, dar cand a venit si niste frig, ne-am dat seama ca e semnul trezirii din reverie, deci back home.
Trafic aglomerat, se stie, muzica viberista, fun, fun, dans inside and outside the car;) comunicare nelimitata intre componentii uriaselor coloane de la intrarea si iesirea din Constanta, o incercare de comunicare scrisa din partea unui Audi :)) si tot felul de peripetii.

Un vibe weekend genial, datator de energie si de putina oboseala, dar se pare ca a meritat. Voi ce credeti?
P.S. Poze pe facebook;)
Powered by BannerFans.com

Până acum au fost pe aici